torsdag, 30 nov 2023

Silversmycken

 

 

Pandora logoDanska Pandora har växt sig till att bli ett av världens största smyckesmärken. Pandoras kännetecken är ett silver- eller läderarmband där kunderna köper till lösa pärlor i 14k guld eller silver. Smyckena är handgjorda och använder både syntetiska och äkta stenar. Utöver armbanden med berlocker  finns ett växande sortiment av ringar och övriga smycken. 
I våra butiker finner ni ett mycket stort Pandorasortiment både bland berlocker och ringar.

pandora monter pandora armband Pandora ring

 

pulz logoPulz förgyller sina smycken med rhodium precis som man brukar göra med vitguld. Det ger en snygg extra glans som inte behöver putsas på samma sätt som vanligt silver. Pulz har med hög kvalité och modern design visat att det går att sälja silversmycken till en mycket lägre pris än andra silvermärken.

pulz hange pulz ring

pulz hange hjarta

 

     

logo ti sento

I Ti Sentos kollektion hittar vi fler än 650 unika smycken i rodierat silver. Rodieringen tillsammans med de handfattade stenarna ger ett märke med mycket hög kvalité och finish. I butiken hittar ni ett stort sortiment av Ti Sentosmycken. Skulle vi sakna smycket ni letar efter hjälper vi er gärna att beställa hem det.

ti sento monter ti sento armband tisento hange

 

 

Finnfeelings logo

Finnfeelings är som namnet antyder ett finskt märke med kontor och tillverkning i Åbo. I kollektionerna hittar vi oxiderade och lackade silversmycken  med bergskristall och den unika blågröna stenen spektrolit. Bland vårt sortiment finner ni flera originalmodeller designade av Karl Laine och svenska Bernt Högkvist.

finnfeelings monter finnfeelings hange finnfeelings ring

 

 

engelsruferlogoEngelsrufers främsta produkt är en så kallad änglakallare, en rund korg som håller en kula med en unik klang. Änglakallarna hängs runt halsen och finns i flera storlekar och färger. De minsta går dessutom bra att fästa på ett armband.

engelsrufermedblad engelsruferrose engelsruferoppen

  

culogoCu Jewellery tillverkar silversmycken i skandinavisk stil, designen varierar mellan petita söta smycken till lite mer modiga större modeller.  De flesta smyckena har en mattborstad yta och erbjuds även i guldförgyllning.

cusilverorhangblad cu hänge cufjarillsorhange

 

faberge logo

Carl Fabergé är ett klassiskt märke med designade silverägg. Vi säljer både Carl Fabergés orginaldesign samt de nydesignade Alfaäggen.

 Äggen finns även emaljerade i flera färger samt förgyllt i gult guld. 
De flesta ägg finns även i 18k guld för beställning.

Faberge smycken faberge halsband Faberge agg

singelpixel

Mina sparade favoriter

Inga favoriter sparade!

(C) 2013 Två Hjärtan. Webbproduktion: Clash Kommunikation